Okna dodajo piko na i vašemu domu
4 mins read

Okna dodajo piko na i vašemu domu

Gradite hišo ali jo prenavljate in ne veste, kakšna okna bi izbrali? Vrhunska okna za vaš dom boste našli pri podjetju Gašper, ki že vrsto let svojim strankam nudi le najboljše, kar obstaja. Zaposleni so strokovnjaki s tega področja, saj imajo veliko izkušenj, njihovo kakovost in kvaliteto pa so opazili tudi številni tuji prodajalci, s katerimi sodelujejo.

Dolgoletne izkušnje in tradicija so ključ do uspeha

Podjetje Gašper je družinsko podjetje, ki se z izdelavo oken ukvarja že več kot petdeset let. Njihovo poslanstvo je biti v sožitju z lesom, zato za izdelavo oken uporabljajo res kvaliteten slovenski les, nekaj (predvsem tiste bolj eksotične vrste) pa ga pridobijo tudi iz drugih delov sveta. Okna oblikujejo s pomočjo najsodobnejše tehnologije, zato lahko ugodijo vsem vašim željam. Če jih boste kupovali pri njih, lahko pridobite tudi subvencijo EKO sklada v višini 25 % celotnega naročila.

Za svoj dom izberite kakovost in udobje

Lesena okna so v zadnjem času spet vse bolj popularna, saj se ljudje zavedajo, da so naravni materiali najboljši materiali in da s tem ne onesnažujejo okolja. Narejena so iz najbolj kakovostnega lesa in obdelana z najsodobnejšo tehnologijo, zato imajo dolgo življenjsko dobo in uspešno kljubujejo vsem vremenskim razmeram – ja, tudi če so lesena, to ne pomeni, da jih bo že en močnejši naliv uničil; obdelana so namreč s posebno tehnologijo, ki vse to prepreči. Največkrat se za njihovo izdelavo uporablja macesnov ali hrastov les, priljubljene pa so tudi nekatere bolj eksotične vrste lesa, ki prijetno popestrijo prostor. Poljubno lahko izbere barvo, velikost in obliko oken. Pustite domišljiji prosto pot in oblikujte posebna okna, ki bodo vsakemu takoj padla v oči.

okna
Lesena okna ustvarijo občutek topline in domačnosti.

Zelo dobro se obnese tudi kombinacija lesa in aluminija. Taka okna z notranje strani delujejo topla, na zunanji strani pa vzdržljiva in močna. Notranjo stran oken lahko prilagodite barvi in stilu ostalega pohištva, zunanjo stran pa je mogoče uskladiti z barvo fasade. Vaš dom bo tako izgledal popolno in mimoidoči bodo gotovo občudovali to mojstrovino – Slovenci smo pač firbčen narod in radi pogledamo, kako imajo drugi urejen svoj dom.

Kaj torej torej izbrati?

Na to vprašanje ni enotnega odgovora, saj je nekaterim všeč ena stvar, drugim druga … Če se res ne morete odločiti, se lahko vedno posvetujete z zaposlenimi v podjetju Gašper, ki vam bodo prisluhnili in vam svetovali. Lahko pridejo tudi k vam na dom in si v živo ogledajo in ocenijo situacijo. Strokovnjaku natančno opišite svoje želje in pričakovanja, vprašajte, kakšne vse možnosti obstajajo, potem pa se odločite za tisto, ki je vam najbolj všeč.

okna
Okna pomembno prispevajo k prijetnemu videzu hiše.

Ko boste že kupovali okna, se pozanimajte tudi o senčilih in polknih. Poletja so namreč vse bolj vroča in ko se enkrat sonce upre v okna, se prostori hitro segrejejo. Kvalitetna senčila, ki jih prav tako dobite v podjetju Gašper, lahko to situacijo ustavijo, poskrbeti morate le, da boste pravočasno spustili žaluzije. Senčila so nujna tudi v primeru, da živite ob cesti ali v zelo strnjenem naselju, saj vam omogočajo, da si ustvarite nekaj zasebnosti in vam ne bo vsak mimoidoči gledal v kuhinjo, dnevno sobo ali spalnico.

Brez oken ne more biti nobena hiša, zato je nujno, da njihovi izbiri namenite kar nekaj pozornosti. Gre namreč za dolgoročno investicijo, zato poskrbite, da boste za vaš denar dobili le najboljše. Pri izbiri vam lahko pomagajo izkušeni strokovnjaki, ki lahko pridejo k vam na dom in na licu mesta ocenijo, kakšen tip oken bi bil najboljši za vašo hišo. Vsekakor pa pri kupovanju oken glejte, da bodo le-ta narejena iz kvalitetnih materialov in obdelana s preverjeno tehnologijo, saj vam to zagotavlja, da bodo trpežna na vse vremenske razmere. Nakup oken opravite pri zaupanja vrednih in preverjenih podjetjih, kakršno je tudi podjetje Gašper.