Apartmaji Golte: Pobegnite v raj narave
4 mins read

Apartmaji Golte: Pobegnite v raj narave

Če si želite pobegniti iz mestnega vrveža in preživeti nekaj kvalitetnega časa v naravi, vam svetujemo obisk Zgornje Savinjske doline. Tam se namreč nahajajo apartmaji Golte! Verjamite, da so prava izbira za prav vsakega. Nihče ne more zanikati, da neokrnjena narava ne privabi miru in svobodo v nas. Tu boste našli tri apartmaje Golte, ki vam nudijo čisto vse kar v takem okolju potrebujete.

Apartma Planinski biser

Prvi apartma je apartma Planinski biser. Ta je namenjen predvsem večjim družinam ali družbam, saj s svojo prostornostjo in moderno opremo nudi čisto vse kar potrebujete za udobno bivanje.

Nekaj ključnih informacij:

 • Prostornost: 192 m² (vključno z balkonom)
 • Spalnice: 5 (3 z zakonsko posteljo, 2 z dvema ločenima posteljama)
 • Kopalnice: 3
 • Dodatki: Opremljena kuhinja, velika dnevna soba z raztegljivo sedežno garnituro, terasa in balkon
 • Posebnosti: Kopalna kad, brezplačen internet, večje število brezplačnih parkirišč pod nihalko

Apartma Planinski raj

Kot že samo ime pove, je apartma Planinski raj primeren za pare ali pa manjše družinice. Apartma namreč s svojo udobno in funkcionalno zasnovo nudi prijetno bivanje v naravi.

Ključne informacije:

 • Velikost: 45 m² (vključno z balkonom)
 • Spalnice: 2 (1 z zakonsko posteljo, 1 z izvlečno posteljo)
 • Kopalnica: 1
 • Dodatki: Opremljena kuhinja, jedilnica z raztegljivo sedežno garnituro, balkon za uživanje v naravi
 • Posebnosti: Brezplačen internet, večje število brezplačnih parkirišč pod nihalko

Golte

Apartma Cvet planin

Če pa ste eden od tistih, ki želijo uživati v čudovitih razgledih in udobju sodobno opremljenega apartmaja, je apartma Cvet planin idealna izbira. Primeren je za manjše skupine ali družinice.

Ključne informacije apartmaja:

 • Velikost: 69,6 m² (vključno z balkonom)
 • Spalnice: 2 (1 z zakonsko posteljo, 1 z dvema ločenima posteljama)
 • Kopalnica: 1 in dodatni ločen WC
 • Dodatki: Opremljena kuhinja, jedilnica z raztegljivo sedežno garnituro, balkon z razgledom
 • Posebnosti: Brezplačen internet, večje število brezplačnih parkirišč pod nihalko

Ugodnosti in pogoji

Naj vam podamo še nekaj koristnih informacij, ki veljajo za vse zgoraj naštete apartmaje. Naj vas ne skrbi, da vas ob prihodu ne bi nihče pričakal s ključi, saj nudijo samostojen check-in, kar je ogromna prednosti predvsem pri tistih, ki radi po poti raziščete okoliške kraje. Čeprav je obisk narave vedno namenjen temu, da človek odklopi od vseh težav in problemov, ki nas čakajo doma, je seveda pri večini nemogoč 100% odklop od realnosti, zato je poskrbljeno tudi za brezplačen brezžični internet.

Pomembno je vedeti, da lahko apartmaje najamete za najmanj 3 noči. Vendar ne vzemite to kot nekaj slabega. S tem boste namreč preživeli več dni v tej čudoviti naravi in svojo dušo popolnoma umirili. Naj vam pa povemo, da prejmete ob bivanju 7 dni ali več dodaten popust. Mislim, da čisto nihče ne bi zavrnil te čudovite in edinstvene priložnosti.

Golte

Zakaj izbrati Golte?

Golte niso samo kraj za bivanje, ampak destinacija za doživetje. Verjamite, da vam nikoli ne bo dolgčas. V okolici lahko namreč kolesarite, hodite in raziskujete naravno lepoto tega kraja. Ne glede na to, kateri letni čas obiščete destinacijo Golte, boste vedno našli nekaj zase. Poleti se lahko podate na raziskovanje okolice kar peš, kjer vas bodo navdušila čudovita okoliška jezera in razgledi. Pozimi pa seveda Golte postanejo prava snežna pravljica. Takrat lahko uživate v smučanju ali sankanju. Da ne govorimo o pomladi in jeseni. Ta letna časa namreč prinašata svoje čare, saj se narava spreminja in ponuja neverjetne prizore, ki vas bodo osrečili in pomirili. Zato ne glede ne to, kdaj boste obiskati Golte, vas bo narava vedno fascinirala s svojo lepoto.

Zato ne čakajte! Rezervirajte svoj oddih v apartmajih Golte in se prepustite čarom narave ter udobju sodobno opremljenih apartmajev. Pobegnite od vsakdanjih skrbi in se sprostite v neokrnjeni lepoti Zgornje Savinjske doline. Da si olajšate delo z organizacijo pa obiščite spletno stran Apartmajigolte.si in pošljite povpraševanje za oddih v tej čudoviti, neokrnjeni naravi. Z njihovo pomočjo boste doživeli edinstven dopust.